Kozijnreiniging

BJS neemt uiteraard tijdens het wassen van uw ramen uw kozijnen mee op onderhoudsbasis. Maar eens in de zoveel tijd is het aan te raden wat extra aandacht te geven aan uw kozijnen. Dit voor het behoud van het materiaal en een langere levensduur. Ook voor intensieve kozijnreiniging bent u bij BJ Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in elk materiaal dus of u nou houten kozijnen heeft, aluminium of kunststof, wij zorgen dat alles er weer uit ziet als nieuw! 

Uw kozijnen worden met de hand volledig opgepoetst waardoor alle randjes en hoekjes optimaal worden meegenomen. Dit alles met ons speciale schoonmaakmiddel welke uw materiaal niet aantast en zorgt voor een mooie glans. 

Prijzen kunnen variëren per materiaal en zullen altijd in overleg met u bepaald worden. Een ruwe indicatie is de prijs voor het glazenwassen van uw object. Bijvoorbeeld als u €25 per wasbeurt betaald, dan zal het intensief reinigen van uw kozijnen nog een keer €25 (eenmalig) extra kosten*. 

*Eventuele boeiranden of gevelpanelen zitten bij deze prijs niet inbegrepen. Hiervoor verwijzen we u graag naar de desbetreffende pagina op onze website.