Grote beurt

Enkele of al onze services in een keer laten uitvoeren? Kies voor een grote beurt. Dit is voor u de meest voordelige optie en zorgt ervoor dat u nooit meer omkijken heeft naar de onderhoud van uw pand!  

U kunt natuurlijk kiezen om onze diensten afzonderlijk af te nemen. Maar waarom laat u niet naast het periodiek wassen van uw ramen eenmaal per jaar al uw houtwerk, gevels, dakgoten, etc. extra grondig reinigen? BJ Schoonmaakdiensten kan voor u dan een nog scherpere prijs aanbieden dan u van ons gewend bent! 

In overleg met u wordt een pakket samengesteld en krijgt u op elk onderdeel stapelkorting. Hoe meer diensten u tegelijk laat uitvoeren, hoe hoger de korting! Simpel en voordelig, dat is waar BJ Schoonmaakdiensten voor staat. 

Voordeel van een grote beurt is dat u verzekerd bent dat er geen achterstallig onderhoud ontstaat aan uw object. Elk jaar zal alles grondig worden gereinigd waardoor het ook eenvoudig blijft om alles bij te houden. Een goede aanvulling op het periodiek laten wassen van uw ramen!