Glasbewassing

BJ Schoonmaakdiensten is een specialist in traditioneel glazenwassen. Wij gebruiken een speciaal schoonmaakmiddel dat in eigen beheer wordt gemengd en welke geschikt is voor alle ondergronden en materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat alle ramen vuil en vetvrij zijn en weer hun mooie glans terug krijgen.  

Daarnaast zijn wij in het bezit van een Telewash systeem waarmee zelfs de meest lastig te bereiken ramen gewassen kunnen worden. Dit tot een hoogte van 15 meter! 

BJ Schoonmaakdiensten maakt altijd een prijs voor u op maat. Dit kan meestal eenvoudig gedaan worden via Google streetview of een foto van uw object(en). Eventueel komen we langs bij u op locatie om daar uw specifieke wensen op te nemen. In overleg spreken we met u een frequentie af waarin wij langskomen om uw ramen te wassen. Onze standaard frequenties zijn 4, (6), 8 of 12 weken*.

 

*Frequenties zijn locatie afhankelijk. In geval een gewenste frequentie niet mogelijk is met onze bestaande routes in de desbetreffende regio zullen we een andere frequentie voorstellen.